Erzincanspor Misafir ettiği Menemenspor'u önce sevindirdi, sonradan üzüntüye boğdu. Memenen, 2 kez üst üste öne geçtiği müsabakanın uzatmalarının sonunda yediği enfes gol ile sahaya gömüldü. Erzincanspor sevincini kendisini yalnız bırakmayan taraftarı ile paylaştı. Bol gollü maçta top hep Menemenspor'dan yanaydı. Akıllı oynayan Erzincanspor, oyunuyla galibiyeti kaptı. 

Akşam saat 20.00'de başlayan müsabakada ilk golü rakim takım'dan Onur Akdeniz attı. Hasan Kaya'nın Erzincan adına beraberlik golünden sonra rakip takım tekrar baskılı oynamaya başladı.

Erzincan Emniyeti’nin ‘Polislerle Macera Adası’ projesi sürüyor Erzincan Emniyeti’nin ‘Polislerle Macera Adası’ projesi sürüyor

Üst üste gelen ataklar Erzincanspor kalesinde Kemal Rüzgar ile gole dönüştü. (1-2) Taraftarının desteği ile tekrar beraberliği kovalayan Erzincanspor golünü Kamil içer ile aldı. Maçın kalan dakikalarında iki takım'da uzatmaları hedefleyerek doldur boşalt ataklar kovaladı.

Erzincanspor'un kalecisi Hüseyin'in kalesinde devleştiği müsabaka, uzatmaların 116. dakikasında Kubilay'ın attığı muhteşem gol ile Erzincanspor lehine döndü. Taraftarın desteği ile galibiyeti aralayan Erzincanspor'da yüzler gülüyor. Play-off gurubunda ilk maçını kayıpsız geçen Erzincan'da Iğdır müsabakası için de kapılar açıldı. Mememen'i evine eli boş gönderen Es Es, maç hakimiyeti ile, futbolcuların sarfettiği efor ile kendinden söz ettirdi.  

Editör: Mücahit Özdemir