a101.com.tr de uygun fiyatıyla dikkat çeken  Roborock Q Revo Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge, döner başlıklı çift paspası ve 30 farklı su ayarı ile ön plana çıkıyor.

Robot, temizlek sonrasında 45 derecelik hava ile paspasları kurutuyor küf ve kokunun oluşmasını engelliyor.

Aynı zamanda 5 litrelik temiz su tankı bulunan robot, 400 metrekare alanı temizleyebiliyor. Kir ve lekeleri otomatik temizleme özelliği bulunan robot, toz haznesini de otomatik olarak boşaltıyor. Söz konusu haznenin 7 haftada bir değiştirilmesi öneriliyor.

180 dakika çalışma süresi bulunan robotun 63 dB ses seviyesi bulunuyor. Ayrıca 3,4 saatte şarj edilebiliyor.

5500PA üstün emiş gücü ile Q Revo, tüy, toz, ve kirleri kolayca temizlemeyi vaat ediyor. Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapıyor. Öte yandan engel tanıma teknolojisi olan robot temizlikte engel tanımıyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Roborock Q Revo Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 1280X720

"Ürünü aldığım da çok yorum ve video bulamadım. Çok iyi kullanışlı bir ürün halılara paspas değmiyor ıslanmıyor su haznesi ve toz haznesi diğer ürünlere göre daha büyük özellikle su haznesi . Çok güzel süpürüp siliyor farklı modları da var ayarlanabilir. Ben çok memnun kaldım."

"Özellikle 1 hafta kullandıktan sonra yorum yapıyorum. En önemli konu Roborock yazılımı çok gelişmiş. Günlük otomatik temizlik yapabiliyor. Süpürme ve silme performansı inanılmaz iyi. Evimizde 2 tane kedi var, evim her yerine kum parçacıkları dağılıyor. Başta tek fırçaslı olması düşündürmüştü, sanki kumları kaygan yüzeylerden alamayacak gibi düşündürmüştü fakat eski çift fırçalıdan daha iyi süpürdüğünğ gördük. Hatta çift fırçalı deebot kumları fırlatıyordu, bunun fırça dönüş hızı o kadar güzel ayarlanmış ki; köşedekileri dahi süpürüyor. Silme performansı da aynı şekilde çok iyi. Elinize paspas almışssınız gibi siliyor."

"Ürün mob olarak piyasadaki en başarılı olan model bence. Çok beğendik.."

"Süpürme iyi silme konusunda yerde kurumus kahve lekesi var mesela iki kere silerse cikarir ki tek sefer sildigi için malesef bazı lekeleri çıkarmıyor.Bu konuda biraz zayıf kalmış.Hergun silme yaptırırsanız kirli su çabuk doluyor.Ve 160 M2 eve şarj tam yetiyor."

Note 50 gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor! Note 50 gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor!

"8 dakikada evin haritasını sorunsuz şekilde çıkardı. Uygulaması çok kullanışlı ve işlevsel keşke şu da olsaydı diyebileceğim bir şey bulamadım. Hem süpürme hem de silme için denemeler yaptım çok başarılı şimdilik, yurtdışında 5-6 ay kullanıp yorumlayanların videolarında da herhangi bir performans kaybı olmadığı belirtiliyor. Paspas yıkama ve kurutma özelliği şahane."

Editör: Sena ERDOĞAN