Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Erdem, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Mithat Solgun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Mehmet Erdem, projelerini anlattı. 1984-1989 tarihleri arasında Adıyaman Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Erdem, MHP’den yeniden belediye başkan adayı oldu.

Gazetecilerle sohbet eden Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir hafta önce belediye başkanlığına adaylığımı açıkladım. Ayağımın tozuyla gelerek çalışmalara başladım. Eski bir belediye başkanı olarak Adıyaman’a daha önce yapmış olduğum hizmetleri Adıyamanlı hemşerilerim hatırlarlar.

Bugün ise sizlerle bilgi alışverişinde bulunarak proje bazında ileriki günlerde daha detaylı toplantılar yapılacaktır. Bilgiler verilecek, önemli projelerimiz var. Devlette devamlılık esastır. Devam eden projeleri sürdüreceğiz, proje aşamasındaki projeler var. Gönlümden gecen projelerimiz var.

1984 yılında geldiğimde de otogar sorunu vardı. 30 yıl önce şuan ki otogarın yapılışı bizim zamanımızda oldu. 30 yıldır hala Adıyaman modern bir otogara kavuşmadı. Zannedersem yeri istimlak edilmiş ve çalışma başlamış. Ona önem ve öncelik vermemiz lazım. Spor kompleksi projemiz hazır. Bu spor kompleksi içerisinde kapalı yüzme havuzları, voleybol, akset sahaları ve kafeteryalar var. Çok modern bir kompleks olacak. Kültür sitesi ve konferans salonlarımız yok. İnşallah geldiğimiz takdirde bunlara öncelik vereceğiz. Trafik sorunu hepinizin malumu. Teknik elemanlarımızla, trafik birimleriyle çaba sarf edeceğiz.”

Kaynak: iha