Didim Gazeteciler Cemiyeti, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifini ziyaretlerde bulundu.

Didim Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ziyaretler kapsamında Odaları ve Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz başkanlığında Başkan Yardımcısı Caner Kaynak, Sayman Buket Yetişsin ile yönetim kurulu üyeleri Bülent Eser ve Bahri Yaba ziyaretlerde hazır bulunurken ilk ziyaret Didim Ticaret Odasına gerçekleştirildi. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Samimi ortamda geçen ziyarette Oda Başkanı Üstündağ cemiyetin hayırlı olmasını dilerken Didim’de Gazetecilerin bir arada olmasının sevindirici olduğunu belirterek, yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz Didim’de basının bir arada olmasının gerekliliğine dikkat çekerek, gazetecilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ziyarette Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz daha sonra Cemiyetin yönetim kurulu üyelerinin adlarının ve cemiyete üye olan gazetelerin isimlerinin yazdığı bir kartı Üstündağ’ı verdi.

Didim Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu daha sonra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşart Pektaşoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Pektaşoğlu Didim’de yapılan her türlü çalışmaya destek olduklarını belirterek “Gazetecilerimiz bir araya gelmesi güzel olmuş. Bizler oda olarak her zaman basının yanında olduk. Basın bizlerin ve halkın gözü kulağı olan yerler; bir arada olmaları bu noktada sevindirici. Gazeteciler Cemiyetinin her zaman yanındayız; İlçemize hayırlı olsun.”dedi.

Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz ise Didim Esnaf Odası Başkanı Pektaşoğlu’nun dilek ve temennileri için teşekkür ederken, gazetecilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ziyarette Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz daha sonra Cemiyetin yönetim kurulu üyelerinin adlarının ve cemiyete üye olan gazetelerin isimlerinin yazdığı bir kartı Pektaşoğlu’na verdi.

Didim Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun ziyaretlerindeki son durağı ise Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi oldu. Gazetecileri Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç, ile Yönetim Kurulu üyeleri Emin Gümüş, Abdülkadir Mirza, Çağlayan Çakır ve Musa Ada karşıladı.

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşuna Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç Didim’de gazetecilerin bir araya gelmesinin sevindirici olduğunu, bu birlik ve beraberliğin sürmesi temennisinde bulundu. Kubaliç Kooperatif olarak her zaman basının yanında olduklarını ve ikili ilişkilerinin düzeyli şekilde sürdüğünü ifade etti.

Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz ise kendilerini ağırlayan Didim EKK yönetimine teşekkür ederken gazetecilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ziyarette Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz daha sonra Cemiyetin yönetim kurulu üyelerinin adlarının ve cemiyete üye olan gazetelerin isimlerinin yazdığı bir kartı Kubaliç’e verdi.

Kaynak: iha