Erzincan'da LGS sınavı dün yapıldı. İstediği lisenin kapısını aralamak isteyen öğrenciler 2 oturum halinde yapılan sınavda ter döktü. 1. oturum ile 2. oturum arasında 45 dakikalık bir boşluk vardı. İşte ne varsa bu boşlukta oldu.

Öğrenciler ile kendilerini bekleyen velileri, okulun tel ile ayrılan duvarının iki yanında, öğrencisiyle görüşen veliler hem öğrencilerinin 1. oturumunun değerlendirmesini yaptı. Hem de öğrencinin stres ile mücadelesini kolaylaştırmak için bazı adımlar attı.

Sosyal Mesafeye dikkat edelim anonsları yapan öğretmenlere inat 2 polisimiz vardı okulun yıldızı olan. Öğle bir yıldız ki velilerin fotoğraf karesinde kendilerine yer bulan 2 seviyesiz polis. Yapılan sosyal mesafe anonslarına inat yan yana gelen bu iki polis memuru bu yetmezmiş gibi bir de sigara yaktılar. Öffff. Değmeyin keyfine.

Sigarayı Lise mezunu veya mezuniyet hazırlığı içerisinde bulunan öğrencilerden gizlenerek üfürdülerde üfürdüler. Öğretmenlerin bile kaçak olarak tüttürdüğü bu illeti öğrencilerin yüzüne baka baka tüttürmeleri tepkiye sebep oldu. Yanlış anlaşılmasın sigara içmelerine hiç bir diyeceğim yok. Sıva girecek öğrencilerin etrafında içmeleri sıkıntı. Lütfen biraz anlayış....