Dört gün süresince gözleri kapalı bir şekilde geçirdiği bu meditasyonun ardından Şikel, gözlerini açtığı an duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamadı. Yoga eğitmeni Çetin Çetintaş, bu anlarda Şikel'in duygusal deneyimine eşlik ederek onu teselli etti.

Herkes Denemeli!

'Karanlık İnziva' meditasyonu, dört günlük bir sürecin sonunda katılımcıların gözlerini açmasıyla tamamlanıyor. Çağla Şikel'in yaşadığı duygusal anlar, bu benzersiz deneyimin katılımcılar üzerindeki etkileyici doğasını vurguluyor. Meditasyon kampında teknolojik araçların kullanılmadığı bir ortamda kişisel ihtiyaçlar yardımcılar aracılığıyla karşılanıyor.

Dördüncü gün ise katılımcılar gözleri kapalı bir şekilde ormanlık alana bırakılıp içgüdülerini kullanarak bulundukları binayı tespit etmeye çalışıyorlar. Bu deneyim katılımcılara hem zihinsel hem de duygusal bir yolculuk sunuyor. ‘Karanlık İnziva’ adlı bu eşsiz meditasyonun, herkes tarafından denenmesi gerektiği savunuluyor.  Zira insan üzerinde ne kadar etkileyici bir bakış açısı oluşturacağı ve hayatında ciddi anlamda nasıl farkındalık yaratacağının farkına varabileceği düşüncesini savundugu için denenmesi gereken bir meditasyon olarak görülüyor.

Bahar Dizi'sinden dudak uçuklatan ücret Bahar Dizi'sinden dudak uçuklatan ücret

Editör: Doğu Gazetesi