Balık, tavuk, et, tatlı... Hemen hemen menüde ki her yemeği pişirebilen Airfryer yağsız fritözler hızlı ve sağlıklı yemek tercih edenlerin olmazsa olmazı haline geldi. Sıkça tercih edilen Airfryer modelleri ise gün geçtikçe çoğalıyor. Kullanıcıya birçok yenilik ve kullanım alanı sağlıyor.

Peki güncel olarak son zamanların en çok tercih edilen Airfryer modelleri hangisi? İşte yanıtı!

Philips Airfryer HD9880/90

Philips Airfryer Hd9880 90 960X960

Mutfağın En İyi Hamur Yoğurma Makineleri Mutfağın En İyi Hamur Yoğurma Makineleri

Tavuk, kırmızı et, patates, her türlü sebze, yumurta, kek, saymakla bitmeyecek yiyecek için otomatik pişirme programı mevcut. Uygulama aracılığıyla Airfryer'a bağlanılabiliyor. 2200W gücündeki Airfryer modeli geniş kapasitesiyle de dikkat çekiyor. 

Philips Airfryer HD9285/96

 Airfryer modelinde kızartma, fırında pişirme, ızgara, fırında kızartma, dehidrasyon, ekmek kızartma, buz çözme, ısıtma ve mayalama dahil olmak üzere 16 farklı pişirme işlevi bulunuyor. Rapid Air teknolojisi sayesinde dışı çıtır, içi yumuşacık yiyecekler vaat ediyor.

Xiaomi Mi Smart Airfryer Fritöz 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 L 960X960

0ºC ve 200ºC arasında ayarlanabilir. Buz çözdürmek, yoğurt yapmak, kek, kurabiye pişirmek, kızarma yapmak, et, balık, tavuk, köfte pişirmek için ideal. Ürün otomatik olarak yiyeceklerin sallanması gerektiğini hatırlatıyor. Kolay temizlenmesi nedeniyle en çok tercih edilen Airfryer arasında yer alıyor.

Philips Airfryer HD9243/90 

Ön ayarlar arasında donmuş atıştırmalıklar, taze kızartmalar, et, balık, tavuk but, kek ve ızgara sebzeler bulunuyor. 1550W gücündeki cihazda kızartma, fırında pişirme, ızgara, kavurma, meyve sebze kurutma, ekmek kızartma, buz çözme ve tekrar ısıtma dahil çeşitli pişirme işlevleri bulunuyor.  Uygulama sayesinde uzaktan bağlantı sağlanabiliyor.

Editör: Sena ERDOĞAN