1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem milletvekilliği seçimi çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Milletvekili Adayları Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Erzincan Belediyesi, Kamu Hastaneleri Birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram,  buradaki yetkililerle bilgi alışverişinde bulundular.
AK Parti Erzincan milletvekili adayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Kamu Hastaneleri Birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram, buradaki yetkililer ve personel ile sohbet ederek, Erzincan ve Kurumlar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra Erzincan Belediyesini ziyaret AK Adaylar bir süre Başkan Cemaletttin Başsoy ile makam odasında görüştükten sonra Belediye Personeli ziyaret ettiler. Erzincan Belediyesi ve İş Kur işbirliğinde meslek edindirmek, istihdam oluşturmak ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Sepet, Tablo ve Bakır İşlemeciliği kursunu ziyaret eden, Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram burada bayanlar ile bir süre sohbet ettiler.

AK PARTİNİN KADINA ÖNEM VEREN BİR PARTİ
 AK Parti Milletvekili adayı Sebahattin Karakelle burada yaptığı açıklamada ‘‘AK Partinin kadına önem veren bir parti olduğunu’’ söyledi.  AK Parti Milletvekili Adayı Karakelle, ‘’4 Ekim Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan AK Parti 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamesi’nde özellikle kadınlara ve  gençlere  çok ciddi imkanlar sağladığını ifade ederek, Kadın girişimcilerin 100 bin TL'ye kadar 5 yıl vadeli kullanacakları krediler için Kredi Garanti Fonu aracılığıyla yüzde 85 oranında kefalet imkanı sağlanmaya devam edileceğini ve Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Yine eğer 50 bin lira nakdi destek yetmiyorsa kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz.  Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız, Yeter ki iş kurabilsin’’ diye konuştu. 

KARAR MİLLETİMİZİNDİR
AK Parti Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, konuşmasını şöyle sürdürdü, "AK Parti daha kurulduğu gün insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığından hareket ederek yola çıkmıştır. Karar Milletimizindir. Milletimizin 1 Kasımda işi ehline vereceğine ilişkin inancımız tamdır. 1 Kasımda istikrar, güven, kalkınma, hizmet kazanacak; krizlere, kaosa, teröre yatırım yapanlar, sözünde durmayanlar kaybedecektir. Milletimiz 1 Kasımda AK Partimize “ilk günkü aşkla, yeniden iş başına” diyecek; Ülkemizi tek başına istikrarlı bir şekilde yönetmeyi sağlayacak görev, yetki ve mesuliyeti verecektir. Birliğin, dirliğin, kardeşliğin, kalkınma ve refahın önünü açacaktır.“ dedi.
Yapılan ziyaretlere Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Sebahattin Karakelle, Av. Serkan Bayram, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ile AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Editör: Doğu Gazetesi