22. hafta maçında 13 Şubat Stadı'nda Sandıklıspor’u 3-1 yenen 24 Erzincanspor bu sonuçla beraber 37 puan toplayarak 6. sıradaki yerini korumasını bildi. Karşılaşmanın ilk dakikalarına iyi başlayan 24 Erzincanspor ilk dakikadan itibaren rakibi Sandıklıspor’a ağırlığını hissettirdi.

 

Rakibi karşısında da çok sayıda gol pozisyonu bulan kırmızı siyahlı ekip rakibine ilk dakikalar itibariyle pozisyon vermedi. Dakikalar 38’i gösterdiğinde ise konuk takım adına 61 numaralı oyuncu Salih Seyis takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak konuk takım Sandıklıspor’un sevinci fazla sürmedi bu kez Kırmızı-Siyahlı ekip adına 40. dakikada Uğur Uğur skora eşitlik sağladı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

 

İkinci yarıya ise 24 Erzincanspor yine baskılı bir oyunla başladı. Üst üste pozisyonlar bulan kırmızı siyahlı ekip bir türlü golü bulamadı. Tribün desteğini de iyice arkasında hisseden 24 Erzincanspor ataklarını sıklaştırdı ve pozisyonlar üretmeye başladı. Art arda pozisyonlar üreten 24 Erzincanspor golün sinyallerini verdi. Dakikalar 66’ı gösterdiğinde yine sahnedeki isim Uğur Uğur oldu ve takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.

 

Bu dakikalardan itibaren ise konuk takımın atakları vardı. Tehlikeli pozisyonlar üreten Sandıklıspor bir türlü golü bulamadı. Beraberlik için yüklenen konuk takım defansta da açıklar vermeye başladı. Son dakikalara gelindiğinde ise müthiş bir heyecan vardı. 24 Erzincanspor’da sonradan oyuna giren 15 numaralı oyuncu Barış Şaffak takımını rahatlatan golü 90. dakikada buldu. Hakemin ilave ettiği 5 dakikalık uzatma konuk takıma yetmeyince 24 Erzincanspor sahadan 3-1’lik net bir skorla ayrıldı.

 

 

24 Erzincanspor aldığı bu galibiyetle birlikte 24. hafta sonunda 37 puanla 6. sıradaki yerini korudu. Kırmızı siyahlı ekip bu sezon 8 galibiyet, 13 beraberlik alırken, 3 kez de yenildi. Rakip fileleri 26 kez havalandırırken, 17 kez de kendi kalesinde gol gördü. 24 Erzincanspor gelecek hafta Çatalcaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör: Doğu Gazetesi