TFF 3 lig 1 grupta mücadele eden ANAGOLD 24 Erzincan spor ligin 6.hafta maçında sahasında Erzin sporu 3 golle geçerek haftayı 3 puanla kapattı.

Müstakil Tartan Atletizm Pistinde başlama düdüğüyle mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi 24 Erzincan spor 13. Dakikada Ceza sahası içerisinde Kerem’in düşürülmesi sonrası kazanılan penaltıdan Erdi Kasapoğlu ile 1 -0 öne geçti. İlk devre oldukça baskılı oynayan ANAGOLD 24 Erzincan spor baskı kurduğu Erzin spor mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 ANAGOLD 24 Erzincan sporun üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Burak Emre değişikliği ile başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor dakikalar 48. Gösterdiğinde Maçın yıldızı Kerem Aktürkoğlu ceza sahası dışından attığı harika şut ile durumu 2-0 yaptı. Ataklarını kesmeyen ve aynı zamanda rakip takıma pozisyon dahi vermeyen ANAGOLD 24 Erzincan spor 59. Dakikada sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu takımın 3. Kendisinin ise 2. Golüne harika bir kafa vuruşu ile durumu 3-0 yaptı. Kerem Aktürkoğlu 64. Dakikada ise kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Yaşar’a takılınca hectirik yapma şansını kaçırdı.

Son dakikalarda pozisyon bulmaya çalışan Erzin spor Kaleci Ersel’in başarılı müdahaleleri sonucu gol bulamayınca mücadele ANAGOLD 24 Erzincan sporun 3-0 galibiyeti ile sona erdi. ANAGOLD 24 Erzincan spor son dört haftada kalesini gole kapatırken aldığı 10 puan ve topladığı 11 puan ile 4. Sırada ki yerini korurken lider ile aradaki puan farkı 3 puana indi.

ANAGOLD 24 Erzincan spor 7. Hafta mücadelesinde hafta içi Çarşamba günü Şile Yıldız spor ile Deplasmanda karşılaşacak.

Editör: Doğu Gazetesi