Bu amaca yönelik olarak proje hakkında kapsamlı bilgi edinmek isteyen yatırımcılar. Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarımsal Yatırımcı ve Danışma Biriminden gerekli bilgileri alabilecekler.

Proje başvuruları; yayımlanan şartlara uygun olarak hazırlanarak, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne en geç 01.03. 2019 tarihi saat 17:00’ a kadar yapılacak.

Başvuracak kişi ve kuruluşlar

(1) Bakanlık tarafından oluşturulan güncel TÜRKVET kayıt sistemine kayıtlı ve Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine (DSYB) üye olmak şartıyla;

a) Gerçek ve tüzel kişiler,

b) Türk Ticaret Kanununda tanımlanan kollektif şirket, limited şirket ve anonim şirket şeklinde kurulmuş olan şirketler,

Başvuru sahiplerinde aranacak özellikler

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2. Hayvancılık işletmesinde en az 10 baş sağmal ineğe sahip olmak

3. Aynı proje konusunda Bakanlığın diğer hibe programlarından yararlanmış olmamak

4. Mal alım tutarının hibe desteği kısmı, kamu kaynakları kullanılarak karşılandığı için gerçek ve tüzel kişiler tarafından sağlanması gereken % 25 oranındaki katkı payının kendi temin etmekle yükümlü ve sorumlu olduğunu finansmanında kamu kaynakları kullanılmayacağını taahhüt etmek

5. Süt tankını aldıktan sonra projeye başvuru tarihinde üzerinde kayıtlı sağmal hayvan sayısı kadar hayvan başına toplam 800(sekiz yüz) litre sütü Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine vereceğini(mücbir sebepler hariç) taahhüt etmek

6. İmzalanan taahhütnamedeki şartlara (mücbir sebepler hariç) uymak

BAŞVURULARIN ALINMASI;
Başvuru Süreci Ve Şekli Başvuru Zamanı:

Bu proje kapsamında hazırlanan Süt Soğutma Tankı alım başvuruları, şahsen 01.03.2019 tarihine kadar Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılır.

Başvuracaklara Sağlanacak Bilgi:

(1) Bu Proje kapsamında başvuracak kişi, kuruluş ve kurumlar, başvuru konusunda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne veya Proje ekibine müracaat ederek ihtiyaç duyulan bilgiyi alabilirler.

(2) Proje ekibi tarafından verilecek bilgi, başvuru hazırlanmasında karşılaşılacak sorulara cevap vermekle sınırlıdır. Bu bilgi başvurunun kabul edilmesi konusunda bir taahhüt niteliği taşımaz.

(3) Proje ekibinin yatırımcılara başvuru hazırlama sorumluluğu yoktur.

(4) Yatırımcılar, başvuru formlarını ve bilgilendirici dokümanları Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan İl Özel İdaresi internet sayfasından temin edebilirler.

Başvuru Şekli:

(1) Başvurular, 300 lt' lik Süt Soğutma tankı alımlarını gerçekleştirmek amacıyla, proje dosyasında yer alan başvuru formu ve eklerine uygun olarak hazırlanır.

(2) Yatırımcılar tarafından başvurular, dosya halinde tek nüsha olarak Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edilir.

Editör: Doğu Gazetesi