Düzenlenen toplantıya Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Konya 23 ve 24. Dönem Milletvekili Mustafa Kabakçı, Erzincan Belediye Başkan Vekili Ertan Buyruk, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Erzincan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Murta Yurt ve Sivil Toplum Kurluşları temsilcileri katıldı.

Türkiye’nin en önemli 3 gündemi olan, terör, başkanlık sistemi ve yeni anayasa ile iligli sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı temsilcileri, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Konya 23 ve 24. Dönem milletvekili Mustafa Kabakçı, bölgelerinde edindikleri bilgi ve fikirleri genel başkanlığa iletmek amacıyla Erzincan’da olduklarını belirttiler.

Düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkanı Murta Yurt, başkan ve vekillerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz diyerek; “Bu gün Ak Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın Erzincan’da gerçekleştirmiş olduğu buluşmalar kapsamında MÜSİAD’de başkan ve vekillerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İnşallah şehrimiz açısından önemli faaliyetler gerçekleştiririz. Bu gün belirlenen başkanlık isstemi anayasa ve şehirn sorunları alanlarında üyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla değerlendirmeler yapıldı. Bu değerlendirmelerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, kendilerini burada ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

MÜSİAD şeref defterini imzalayan Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise yapmış olduğu kısa açıklamada; “Bu gün burada bizlere ev sahipliği yapan MÜSİAD’e teşekkür ediyorum. Genel Başkan yardımcımız Manisa Milletvekilimiz Selçuk Özdağ’ın selamı ile Erzincan’a geldik. Bölgemizde yaptığımız çalışmalarda sizlere de sesimizi duyurmak için geldik. Yeni anayasa ile ile ilgili terör olayları ile ilgili anket çalışmamızı yaptık. Bu edindiğimiz bilgileri genel merkezimize ileteceğiz. Bu edindiğimiz bilgilerle çalışmalarımıza yön vereceğiz, bu amaçla burada sizlerle birlikteyiz. Bizim doğu bölgelerinde birçok ilde çalışmalarımız oldu. Burada 3. çalışmamız oldu, son olarak Bingöl’e gideceğiz. Bilindiği gibi ülkemizin öncelikli konuları terör ve anayasa. Bunlarla ilgili çalışmalarımıza özellikle ağırlık veriyoruz. Biz oy aldığımız kesimin değil herkesin vekiliyiz. Biz halkla ilişkiler başkanlığı olarak sizlerin sesi olacağız ve sizlerin fikir ve görüşlerinizi genel merkezimize ileteceğiz” diyerek sözlerini sürdürdü.a 

Editör: Doğu Gazetesi