Başkan Aksun, ‘‘Ahiliğin bizi biz yapan güzel bir değer olduğunu ifade ederek, "Ahilik demek; kardeşlik demektir, kalite demektir, dürüstlük, dayanışma ve hoşgörü demektir" dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ahilik Kültürü Haftası’ dolayısıyla Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, Ticaret İl Müdürü Recai Palabıyık, Yılın Ahisi Ahmet Yatan Aslan  ve Oda Başkanlarını kabul etti. Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon ziyarette Başkan Aksun’a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek esnafın sorunlarına karşı olan duyarlılığı ve destekleri için teşekkürlerini iletti..

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise; “Ahilik Haftasının hayırlı olmasını dileyerek, "Ahilik bizi biz yapan güzel bir değerimiz, özümüz. Ahilik demek; kardeşlik demektir. Ahilik demek; kalite demektir, dürüstlük, dayanışma ve hoşgörü demektir. Ecdadımızdan bize gelen bir güzelliktir;  Biz şehrin yöneticileri olarak esnafımızın daima yanındayız. 32. Ahilik Haftası kutlu olsun. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ederim."dedi. Ayrıca yılın ahisi seçilen mesleğinin erbabı Ahmet Yatan Aslan’ı da tebrik etti.  Gerçekleşen program sonunda çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: Doğu Gazetesi