Kahraman milletimizle, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde de aynı iman ve inançla canımız pahasına aziz vatanımızı koruduk.  Alçak, hain fetö terör örgütü; milletimizin birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını ve Cumhurun Başkanını, ümmetin umudunu, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendileri ve dönemin son Başbakanı hemşehrimiz Sayın Binali Yıldırım’ı hedef almıştır. Teröristler bu girişimle millî iradeyi saf dışı bırakmayı ve demokrasiyi, özgürlükleri engellemeyi hedefliyordu. Ancak basiretli ve ferasetli aziz milletimiz gönlündeki iman ve vatan aşkı ile gereken cevabı 15 Temmuz gecesi vermiş ve ilelebet de vermeye devam edecektir.  Fetö alçak darbe girişimiyle ipinin kimlerin elinde olduğunu dünyaya bir kez daha gösterdi. Vatan nöbetlerinde vatandaşlarımız gündüz çalışıp gece meydanlara çoluğuyla çocuğuyla koştu. ‘Yeni Kapı Ruhu’ ile taçlanan vatan nöbetleri dosta güven düşmana korku verdi. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hem dışarıdaki hem de içerideki hainlere hiçbir zaman milletçe fırsat vermeyeceğiz.

Kahraman milletimiz bin yıldır Anadolu’yu kanıyla, canıyla kendisine yurt edindi. Bundan sonra da yurdunu koruyup yüceltecek kudrete sahiptir. Anadolu insanının samimiyetini ve cesaretini her daim görmek bizlere güç veriyor. 80 milyon vatandaşımızla ötekileştirmeden, başkalaştırmadan tek yürek olarak 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Muasır medeniyetlerin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bunu sonuna kadar hak eden aziz milletimizin aydınlık geleceği için çabalıyoruz, hep birlikte çalışıyoruz.  

Kahraman ecdadımızın bize emanet bıraktığı kutsal vatanımızda; huzurumuza, birliğimize, dirliğimize, güçlü Türkiye’ ye kast eden hain, alçak teröristlerle ve yandaşlarıyla kararlı mücadelemiz devam ediyor, bitene kadar da devam edecek.  Ay yıldızlı al bayrağımıza kanlarıyla renk veren isimleri bilinen ve bilinmeyen tüm kahraman şehitlerimizden, fedakâr gazilerimizden Allah, razı olsun. Bizlere bu kutsal toprakları vatan kılan ecdadımızı, 15 Temmuz’ da canlarını feda eden 249 şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz. 15 Temmuz’ da yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle gazilik şerefine mazhar olan 2 bin 193 gazimize, fedakâr ailelerimize de minnetlerimizi sunuyoruz. Demokrasiye, milli iradeye vurulan bütün darbeleri hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. Rabbim, hainlere bir daha fırsat vermesin. Aziz vatanımızda şanlı bayrağımız ilelebet var kılsın” ifadelerine yer verdiler.

Milletvekili Karaman’dan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü yıl dönümü vesilesiyle Erzincan’da ki Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret etti.

Milletvekili Karaman ziyaretlerinde; “Bu vatan için şehadet şerbetini içen şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Gazilerimiz başımızın tacıdır. Bu millet bu vatan ne yapsa sizlere borcunu ödeyemez. Gerek AK Parti olarak gerek Erzincan Milletvekili olarak gerekse şahsım olarak her zaman sizlerleyiz. Rabbim’den Şehitlerimize rahmet sizlere sabırlar diliyorum. Gazilerimize ise aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi