AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır’a seçim çalışmalarında Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş ve parti teşkilatı eşlik ediyor.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman, geçtiğimiz gün seçim ziyaretleri kapsamında merkez çarşısı ve Alpaslan Türkeş iş merkezi esnafını ziyaret etti. Esnaflara samimi ziyaretler yaparak yüreklerine dokunan dertlerini dinleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları, daha güçlü bir Türkiye yolunda Erzincan’ı daha gelişmiş daha kalkınmış günlere ulaştıracaklarını belirttiler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Karaman, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar’ı da makamında ziyaret ederek Üzümlü eşrafından, Osman ve İsa Keylan'ın babaları Abdurrahman Keylan'ın cenazesine katıldı. Merhum Abdurrahman Keylan’ın ailesine baş sağlığı diledi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır esnaf ziyaretleri ardından akşam Yaylabaşı Beldesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Burada belde halkına seslenen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları yoğun bir katılım ve sevgi seliyle karşılandı.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, mitingde ülkemizin kritik bir dönemden geçtiğini belirterek zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirttiler. Şer ittifaklarına karşı birlik olarak ülkemizin daha refah günlere ulaşması için 24 Haziran’da sandıkları patlatma sözü isteyen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır, Cumhurbaşkanı, Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşı Erzincan’ın evladı Binali Yıldırım’ın öncülüğünde Türkiye’yi şaha kaldıracağız dediler.

Editör: Doğu Gazetesi