AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında şehrin yoğun altı noktasına stantlar açılarak seçmen oy kullanımı konusunda bilgilendirilerek, AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın tanıtım broşürleri dağıtılıyor.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak stantları gezerken bir açıklama yapan AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş; “ Erken seçim kararının açıklanmasının ardından AK Gençlik olarak hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. Ramazan ayının getirdiği bereketle özellikle öğrenci evlerinde sahur ve iftar programlarıyla şehrin şuan ki altı noktasında stant, broşür ve üye çalışmalarımız var. Aynı zamanda yine ilçelerimizde ev ziyaretlerimiz var. Kapı kapı gezip Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın selamlarını iletip, vatandaşlarımızla hasbihal edip dertlerini dinleyerek seçim çalışmalarımız devam ediyor. AK Gençlik tüm kadrosuyla sahada. Müşahitleri hazır, sandık yönetimleri hazır. Bizler hazırız 24 Haziran seçim gününün gelmesini bekliyoruz.

Genel merkezimizin de değerlendirmesi sonucu biliyorsunuz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır Erzincan Milletvekili adaylarımız oldu. Süleyman Karaman, Türkiye’de bir çok projede mimarlık yapmış mühendisliğini yapmış ve mega projelerin bir çoğunda imzası olan büyük bir bürokrat, büyük bir devlet adamı. Şehrimizin yüz aklarından birisi. Aynı zamanda yine Burhan Çakır’da teşkilatçı dinamik genç bir abimiz. Biz bunların ikisiyle birlikte sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Tekrar 1 Kasım’da yaptığımız gibi 2-0 yaparak Erzincan olarak tarihe geçeceğiz. Tüm ilçe yönetimlerimizle belde yönetimlerimizle, sandık müşahitlerimizle, sandık yönetim kurulu üyelerimizle sahadayız. Şehrimizde şuan altı noktamızda stant çalışmamız var. Stantlarımızda milletvekillerimizi tanıtan broşürler seçimle ilgili bilgiler var. Ayrıca bir üye çalışmamız oluyor. Şehrin kalabalık altı noktasında sahadayız. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın da bizlere talimatı olan sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi iklimi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin ve Erzincanlı hemşerilerimizin Kadir Gecesi mübarek olsun” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi