Erzincan'da da il ve ilçelerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması yapıldı.

Dijital ortamda yapılan oy kullanımının sonuçları sadece Ak Parti Genel merkezi tarafından görülebilecek. Ayrıca Yapılan temayül yoklamasına katılımın % 80 gibi bir oranla tamamlandığı öğrenildi. 

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammed Ali Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen temayülde oylar dijital olarak kullanıldı. Muhammed Ali Yılmaz, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin çağın tüm gelişmelerini yakından takip eden dinamik bir parti olduğunu dile getirerek 'AK Parti yeniliğin ve gelişmişliğin adresidir. Belediyecilikte çığır açmış marka bir partidir. Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedeflediğimiz müreffeh yarınlar için yerel yönetimler seçimi bir merhaledir. Seçim İşleri Başkanlığımızın uhdesinde teknolojik altyapı kullanılarak geliştirilen yeniliklerden birine Erzincan'da şahitlik ediyoruz. Dijital ortamda ve tüm Türkiye'de aynı anda yapılacak yoklamamızın Erzincanlı hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Erzincan'da uyuşturucuyla yakalanan iki zanlıdan biri tutuklandı Erzincan'da uyuşturucuyla yakalanan iki zanlıdan biri tutuklandı

Kaynak: