İftar yemeğinde gazetecilerin Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Abdurrahman Akdemir, Basın mesleğinin dünyadaki en zor meslekler arasında bulunduğunu dile getirerek, Basın mesleğinde mesai kavramının bulunmadığını, savaş anlarında ve doğal afetlerde herkes bölgeyi terk ederken basın mensuplarının aksine o bölgeye akın ettiğini kaydetti.
Konuşmasında basın mensuplarına yaptıkları haberlerde Erzincan’ın birlik ve beraberliğini dikkate almalarından dolayı teşekkür eden Akdemir, bu mana da Erzincan’ın birçok ile örnek bir il olduğunu, Erzincan denildiğinde insanların aklına olumsuz olayların gelmediğini ifade ederek; “İyinin, güzelin yansıtıldığı, eleştirilerin olduğu ama ayrı bir model gazetecilik olduğunu düşünüyorum. İnşaallah bunun artarak devam etmesini ve diğer illere de örnek olmasını diliyorum. İnşaallah bundan sonra da yine Erzincanlı hemşerilerimizin haber alma özgürlüğünü, ilimizde neler olduğunu doğru bir şekilde öğrenme adına sizlere büyük görevler düşüyor” dedi.İftar yemeğinde gazetecilerin Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Abdurrahman Akdemir, Basın mesleğinin dünyadaki en zor meslekler arasında bulunduğunu dile getirerek, Basın mesleğinde mesai kavramının bulunmadığını, savaş anlarında ve doğal afetlerde herkes bölgeyi terk ederken basın mensuplarının aksine o bölgeye akın ettiğini kaydetti.
Konuşmasında basın mensuplarına yaptıkları haberlerde Erzincan’ın birlik ve beraberliğini dikkate almalarından dolayı teşekkür eden Akdemir, bu mana da Erzincan’ın birçok ile örnek bir il olduğunu, Erzincan denildiğinde insanların aklına olumsuz olayların gelmediğini ifade ederek; “İyinin, güzelin yansıtıldığı, eleştirilerin olduğu ama ayrı bir model gazetecilik olduğunu düşünüyorum. İnşaallah bunun artarak devam etmesini ve diğer illere de örnek olmasını diliyorum. İnşaallah bundan sonra da yine Erzincanlı hemşerilerimizin haber alma özgürlüğünü, ilimizde neler olduğunu doğru bir şekilde öğrenme adına sizlere büyük görevler düşüyor” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi