İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve İl Özel İdaresi yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Genel Meclisi üyelerinden temsil ettikleri ilçelerin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alan Abdurrahman Akdemir, ihtiyaçların giderilmesi ve sorunların çözümü noktasında İl Genel Meclisi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda İl Genel Meclis Üyelerinin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde Erzincan’ın kalkınması için yapılan çalışmalara destek verdiğini söyleyen Abdurrahman Akdemir, İl Genel Meclisi çalışmalarının önemine değinerek, ilimizin kalkınması için yatırım ve hizmetlerin yürütülmesini hep birlikte gerçekleştirerek, daha verimli hizmetler sunacaklarını ifade etti. Erzincan’ın kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü düşünceye açık olduğunu ve bu tür düşüncelerin gerçekleşmesi için Valilik olarak destek verileceğini belirten Sayın Valimiz, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan İl Genel Meclisi binasında incelemelerde bulundu.
İncelemelerde yeni İl Genel Meclisi binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Abdurrahman Akdemir, yeni İl Genel Meclisi binasında Erzincan için birçok hayırlı çalışmalara imza atılacağına inandığını belirtti.
Editör: Doğu Gazetesi