Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Hazırlık Sınıfı Öğrencileri ile Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alıcı “Sosyal Bilimlerin Gerekliliği” konulu konferansta bir araya geldi.

İngilizce gerçekleşen konferansta; Prof. Dr. Mustafa Alıcı’nın öz geçmişi Ceren Öztürk tarafından okunduktan sonra Sosyal Bilimlerin gerekliliği ile ilgili 10(on) sebep üzerinde duruldu.

Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hamza Yılmaz konferans öncesi yaptığı açıklama da; Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alıcı tarafından bundan sonra her ay periyodik aralıklarla gerçekleşecek olan konferans ve derslerin ilki gerçekleştirildi. Hazırlık sınıfları ile işlenen bu nitelikteki İngilizce derslerin öğrencilerin bu dili kullanma ve anlama becerilerini olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyoruz. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi