Büyük Birlik Partisi Başkanı Tolga Altınoluk, Büyük Birlik Partisi’nin talepleri doğrultusunda yeni bir yapılanmaya giderek Erzincan’da yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ifade etti. Bu kapsamda bütün basın mensupları ile bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunduklarını ifade ettiler.

Altınoluk kısa açıklamasında; “Şehit Liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlunun söylediği gibi şayet nefes alıp verecek kadar hayatta isek konuşabiliyor isek Allah'ın emaneti bedenlerimizi aklımızı gönlümüzü seferber edip bu gidişe dur demeye mecburuz. Erzincan da şunu diyoruz: Al bayrağın altında milletimizin bir Ferdini ayırmadan bizi kendisine kul Esselatü Vesselâm a ümmet yapan 1000 yıldır islamın sancaktarlığını zerafet ile cesaret ile edep ile bir medeniyet tasavvuruna çeviren millete müntesip olmanın şerefi ile ayni mesuliyeti aynı kararlılık ile kelam hokkabazlığına boğdurmadan altında mücadelesini verdiğimiz hiç bir hakikati günü birlik hesabın içine alet etmeden korkmadan yılmadan yıkılmadan millet sevdasına Bismillah demiş ve bu Bismillah’lardir ki milletin umududur” dedi.

Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyareti, BBP İl başkanı Tolga Altınoluk, ilçe bşk Fatih Ocak, Alperen Ocakları İl bşk Mustafa Uzun,  Üniversite Kürsü Başkanı Murat Bilen, Ortaöğretim Masa Başkanı Emre Dağaşan, Erzincan Üniversitesi Türk Kültürü Kulübü Başkanı Muhammed Raşit Eren ile birlikte gerçekleştirdiler

Editör: Doğu Gazetesi