Erzincan’da amatörler bir hafta aradan sonra yeniden sahaya çıktı. Amatör futbolda yaşanan şiddet olayları nedeniyle TFF Amatör İşler Kurulu. 4-5 ve 6 Ocak tarihlerinde oynanması gereken amatör küme maçları ve alt yaş gruplarındaki tüm müsabakaları iptal etmişti. Bir hafta aradan sonra Erzincan ’da oynanan Birinci Amatör Küme Maçları büyük çekişmeye sahne oldu. Erzincan Birinci Amatör Küme’de 2018-19 sezonu 10’ncu Hafta maçları her iki gurupta oynanan maçlar ile devam etti. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda A grubunda Erz Enerji Belediyespor, B grubunda ise Kemahspor liderlik koltuğuna oturdu.
 

  1. ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Birinci Amatör Kümede 9’uncu hafta karşılaşmaları oynanan maçlar ile geride kalırken, birbirinden çekişmeli geçen maçlarda Altınbaşak Belediyespor haftayı bay geçti. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda A grubunda Erz Enerji Belediyespor, B grubunda ise Kemahspor lider olarak haftayı kapattılar.

İLİÇ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Erzincan 1 amatör kümenin en heyecanlı gurubu şüphesiz A gurubu olarak göz çarptı. Oldukça çekişmeli geçen maçların oynandığı gurupta İliç Gençlikpor Geçit Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek Üç puanın sahibi oldu.

3 PUAN BELEDİYESPOR’UN

 Lider Erz Enerji Belediyespor ise güçlü rakibi Yeşil Refahiyespor karşından 1-0 galip gelerek puanı 19'ya çıkarmayı başardı.

TERCAN RAHAT KAZANDI

A Gurubunun diğer karşılaşmasında ise Ulalar sentetik sahada oynanan maçta Erzincan 1968 Sporu Tercan 17 Şubat spor 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

 ÜZÜMLÜ FIRSAT TEPTİ

Ulalar sentetik sahada oynanan maçta liderlik ve play off hattını yakından ilgilendiren maçta Üzümlü Belediyespor ile Kavakyolu Belediyespor 2-2 berabere kalarak Üzümlü temsilcisi liderlik yolunda yara aldı.

KEMAH KAZANMASINI BİLDİ

Erzincan 1 amatör kümede B gurubunun zorlu mücadelesinde Kemahspor Mollaköy Beldsiyespor deplasmanından 2-1 galip gelerek liderlik koltuğu oturmayı başardı.

KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ERTELENDİ

Bir haftadır Erzincan etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Otlukbeli İlçesinde oynanması gereken Otlukbeli Gençlikspor ile Çayırlı Belediyespor arasındaki karşılaşma ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin almış olduğu kararla ileri bir tarihe ertelendi
 

Editör: Doğu Gazetesi