Açılışa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün projenin konu başlıkları olan “Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar, Heybemde Kitap Var, Temiz Toplum Temiz Birey, Tüketirken Üreten Sınıf, Minik Eller Tohumla Buluşuyor, Müzik Engel Tanımaz, Babalar ve Evlatları, Dikkatimi Topluyorum Puzzle ımı Tamamlıyorum” projelerden kısaca bahsederek, okul öncesi eğitimin öneminden velilerin katılım sağlamalarının, çocuklarının yanlarında olmalarının çok önemli olduğundan bahsetti.

Projedeki ana başlıklara dikkat çekerek ana başlıklardaki gibi temiz birey yetiştirirsek her anlamda temiz toplum olacağımızdan, mutlu çocuklar yetiştirmenin çocuklarına değer veren ailelerden geçtiğini ifade etti.

Velilerin okul öncesi dönemde çocukların yanlarında olduklarını, ancak lise çağına geldiklerinde daha az ilgilendiklerini bu davranışın düzeltilmesi gerektiği her zaman çocukların etkinliklerine katılım sağlanması gerektiğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Gün serginin tüm stantlarını gezerek öğretmenlerden tek tek bu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Serginin açılışına İl Millî Eğitim Müdürü’nün yanı sıra Müdür Yardımcısı Mutlu Mayda, Temel Eğitim Şube Müdürü Abdullah Şahin’de katıldı. Açılış ikramların ardından son buldu.

Editör: Doğu Gazetesi