2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürlüğü AR-GE Birimi faaliyetleri içerisinde Erasmus+, Eğitimde Yenilikçilik, TÜBİTAK, 7 Gün 7 Hüner, Quiz Show, Liseler Arası Münazara Yarışması ve birçok faaliyette yer alan ve proje hazırlayan, ayrıca il çapında yapılan programlarda gönüllülük esasına göre görev alan idareci, öğretmen ve personel için AR-GE Birimi tarafından hazırlanan “Teşekkür Belgesi Dağıtım Töreni” gerçekleştirildi.

Toplamda 300’e yakın öğretmen ve idareciye belge verilen törenin açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Aziz GÜN, bu yıl çeşitli konularda emek harcayan ve birçok faaliyette bulunan herkese şükranlarını dile getirirken programa katılanlara da teşekkür etti. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz GÜN ile birlikte İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mutlu MAYDA, Maarif Müfettişi Selahattin KARAMAN, Şube Müdürleri Yıldız ERTUNÇ, Abdullah ŞAHİN, Cevat BİNGÖL belgelerin takdiminde yer aldı.

Programın sonunda AR-GE Birimimizde görev alan öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür eden Sayın GÜN, “görünmez kahramanlar” olarak adlandırdığı öğretmenlere belgelerini verdi.

Editör: Doğu Gazetesi