Mehmet Köksal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında; “Dört beş yıl önce, okul takımlarının,amatör kulüplerin, kadın futbol takımlarının özet olarak Erzincan'ın geleceği olan sporcuların, antrenman ve müsabakalarını yapabilmeleri için hizmete sunulan merkezdeki tek sentetik sahası olan Ülkü Spor Sentetik Futbol Sahası' n dan bahsediyorum.

İki yıl önce geçirmiş olduğu elim bir kaza (ihmal) nedeniyle 3/1 bölümün yanması sonucunda müsabakalara kapanmak zorunda kalındı. Gerçi merkezde amatör futbol takımı kalmayan bir memlekette, gelecek adına endişe duyularak beş yaş kategorisinde yaklaşık 100 genç sporcu ile akademi ligi oluşturan Anagold 24erzincanspor memleketimiz futbolu adına büyük bir fırsatlardan biridir.
Antrenmanlarımızı kısmi olarak kalan bölgelerde, yetersiz yanan lambalarla, aynı anda 3-4 gurupla birlikte büyük bir özveriyle çalışan bazı arkadaşlarımızla bugüne kadar programlı bir şekilde devam ettiriyorduk. Bu gün karşılaştığımız manzaraya kadar.
Artık o imkanımızda kepçenin kazı çalışması neticesi ile iyice sınırlanmış olduğuyla karşılaştık. (antrenman yapılmadı mı? her şeye rağmen gene yapıldı)

AMACIM ŞİKAYET DEĞİL DURUM BİLDİRİMİ

Ne yazık ki yaşadığımız memlekette kimin yanlışını söylüyorsak bozguncu, geçimsiz ve çok bilmiş ilan ediliyoruz.
Peki bu bizim için problem mi ? ASLA. 
Ne yazık ki bu memlekette haspel kader futbol adına bir yerlere gelen, iki kelimeyi bir araya getirerek cümle kuramayan, al takke ver külah ile işlerini yürütmeye çalışan, bulundukları makamları kullanarak adamlık taslayan, göreve geldikleri süre boyunca spor adına bir tuğla koyamayan, çok şey başarmış gibi takımların ortasına geçerek fotoğraf çekilerek bir şey yaptıklarını sanan, iş bilememezlikleri  yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştıran kişiler sözüm size. 
YAZIKLAR OLSUN

Üstüne vazife olan işlerle uğraşın. Bulunulan yerler ego tatmin edilen yerler değil. Boş işleri bırakın, dürüst olun, yalandan değil gerçekten samimi olun.
Yazık bu memlekete ve de çocuklarına. Her kim verilen yetkiyi kendi çıkarı ve menfaati için kullanıyorsa yerini sağlamlaştırmak için peşkeş çekerse, bu memleketin çocuklarının vebali üzerindedir bilsin istedim. Buralar milli servettir. Çarçur edilemez.
yetkililer sizlerden tek ricam geleceğimize sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Doğu Gazetesi