Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Türkiye’nin Markaları, Türkiye’nin Çocuklarını Giydiriyor” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Erzincan Valiliği Koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 6 bin 250 öğrenciye ulaştırılmak üzere kışlık ayakkabı ve mont dağıtım töreni gerçekleşti.
Gelen yardım malzemelerin ihtiyaç sahibi okullara ulaştırılması için Erzincan Lisesi'nde program düzenlendi. Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Programda konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Kurt; “Birleşik Markalar Derneğine ve yardımda bulunan firmalara teşekkür ederek; Program kapsamında 2012-2013 eğitim sezonunda 3 bin 700 öğrenciye yardım yapıldığını, 2013-2014 eğitim sezonunda ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile İl merkezi ve ilçelerde önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi 6 bin 250 öğrenciye yardım yapılacağını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen okullara öğrencilere ulaştırılmak üzere yardım malzemeleri dağıtıldı. 
Editör: Doğu Gazetesi