Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından Erzincan Barosu üye avukatlara yönelik Motivasyon, iletişim ve başarının itici gücü konulu meslek içi eğitimi semineri verildi.

Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ile beraber Baro üyesi avukatlar ve stajyer avukatlar yoğun ilgi gsterdi.

Açılış konuşmasını yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; “ avukatlık iletişim sanatı gerektiren bildiklerimizi karşı tarafa doğru anlatmayı gerektiren bir meslek. Aynı zamanda yaptığımız iş itibariyle de başarı odaklı çalışıyoruz. İş sahipleri, müvekkillerimizin haklarını sonuna kadar almaya çalışan bir meslek grubuyuz. Bunun yanında da stresli, toplumun derdini kendine dert edinen bir meslek mensubuyuz. Mesleki hayatımızda ki bu stresi yönetelim. İş hayatımızda iş dışında nasıl başarılı oluruz. Baro olarak birçok aktiviteyle de yapıyoruz. 11 ayda 11 meslek içi seminer yaparak meslektaşlarımıza her alanda katkı sunmaya çalışıyoruz. Etkinliklerimiz bu süre içerisinde de devam edecektir” diye konuştu.

Program Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan sunum öncesinde avukatlara dağıtmış oldukları balonları şişirterek hep birlikte patlatmalarını istedi. Farklı stres etkinlikleri sonrasında Armağan slayt eşliğinde Motivasyon, iletişim ve başarının itici gücü konulu meslek içi eğitimi semineri verdi.

Seminere katılım sağlayan Erzincan Barosu üye avukatlar bu tür eğitim seminerleri bizler için çok iyi oluyor. Sayın Baro Başkanımız Âdem Beye teşekkür ederiz. Bu güzel etkinliklere İmza attığı için” dediler.

Editör: Doğu Gazetesi