Ülkemizi temsil etmek üzere milli takıma seçilen Erzincan Türk Telekom sporcuları Nazlıcan Inci, Emre Sönmez Bengisu Erçetin ve  Mehmet Çapar madalya için mücadele edecekler Balkanlardan sonra Avrupa da da söz sahibi olan milli sporcularımız burada yapılacak  müsabakalara  iddialı gittiler. Milli takım antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin gözetiminde disiplinli ve planlı bir şekilde çalışan sporcularımız Hırvatistan’dan madalya ile döneceklerine dair söz verdiler.
Erzincan  Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Muhammet Demir açıklamasında; "Badminton sporuna sağladığımız  destek ile sporcularımızın Balkanlar da ve Avrupa da her zaman başarılı oldular ve bundan sonra da olacaklarını umut ediyor ve  bu sorumluluğu taşıdığımızı ifade etmek istiyorum .
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Badminton federasyonu Yönetim kurul üyemize , Badminton İl Temsilcimize bu vesileyle ilimizdeki tüm  basın ve yayın organlarına Spora ve Kulübümüz Sporcularının başarılarına verdiği destek ve değer için Teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Doğu Gazetesi