Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Erzincan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Namık Polater ING Bank ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Erzincan’ın ticari hayatına destek olacağına inanıyoruz dedi.
Polater, ING bank ve Erzincan Bakkallar Odası arasında imzalanan protokol gereği oda üyelerinden şuna kadar 160 üyesine 2 yıl boyunca kullanabileceği kredi limitleri tahsis edildi.
 ING Bank ve Erzincan Bakkallar ve Bayiler odamız arasında yapılan protokolle odamıza üye esnaflarımıza uygun şartlarda kredi temin edilmiş olup ING bankın yapılan çalışma ile 160 üyemiz 2 yıl boyunca kullanabilecekleri kredi limitleri tahsis edilmiş olup ihtiyacı olan üyelerimiz bu krediden faydalanabilirler.
Kredi durumunda sıkıntısı olan esnaflarımızın da cüzi bir rakamla da olsa kredi imkanı tanınması için de oda olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Konuyla ilgili olarak, bilgi almak isteyen esnaflarımız Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreterliğinden gerekli bilgileri ala birler” dedi.  
Editör: Doğu Gazetesi