9. Kent ve Yaşam ödülleri sahiplerini buldu. Çeşitli kategorilerde jüri tarafından yapılan değerlendirmede, gösterdiği performans ve başarılı projeleri nedeniyle yılın başarılı iş adamı ödülüne Erzincanlı işadamı Mustafa Kaçmaz layık görüldü. Kaçmaz ödülünü Armada Otel de düzenlenen törende aldı.

Bu yıl 9.cusu düzenlenen Kent ve Yaşam ödülleri, kendi alanında ve sektöründe başarılı olmuş kişi ve kurumları onurlandırmak amacıyla gazeteci Celal Toprak ve Yayıncı Mehmet Gözcü tarafından düzenleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, yılın iş adamı ödülüne layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Kaçmaz bu tür ödüllerin kişilerin ve kurumların çalışma azmini daha da arttırdığını söyledi.

Mutlusan A.Ş. nin çalışmaları ve yatırımları hakkında çeşitli bilgilerde veren Mustafa Kaçmaz, "Mutlusan 500 personel, Türkiye genelindeki bayi ağı ve dünyada 70 ülkeye ihracat yapan bir marka haline gelmiştir" dedi.

1983 yılında sektöre hizmet vermeye başlayan Mutlusan A.Ş. 30. Yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor diyen Kaçmaz, yeni yatırımlarında hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Mustafa Kaçmaz, Kablo kanalları ve plastik elektrik malzemeleri üretiminde bir dünya markası haline gelen Mutlusan Elektrik A.Ş.'nin Anahtar ve priz üretiminde de sektöre iddialı bir giriş yaptığını söyledi.

Kaçmaz, "20 bin metrekare kapalı alanda hizmet veren fabrika binamıza ek olarak 20 bin metrekare yeni bir bina inşa ederek toplamda 40 bin metrekare yi bulan üretim alanı oluşturarak hem kapasitemizi arttırdık hem de ürün çeşitlerimizi çoğaltarak, ekonomiye sağladığımız payı da yükselttik. Yine bizim için önemli projelerden biri olan anahtar ve priz üretiminde ki pazar payımızı arttırmak için ek binamızı çok yakında hizmete açacağız" dedi.

Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Mustafa Kaçmaz, ülke ekonomisine ve istihdama yönelik katkılarının süreceğini belirterek, "Her geçen gün büyüyen ve kendini geliştiren Mutlusan Elektrik A.Ş., makine parkurunu genişletiyor ve ürün çeşitliliğini arttırıyor. İleriye dönük yaptığımız çalışmalarla daha bir çok başarıya imza atacağımız kanaatindeyim." Şeklinde konuştu
Editör: Doğu Gazetesi