Erzincan Anafen Dershanesi öğrencisi Alpay Aldığ, 8'inci sınıf SBS'de 491,15 yerleştirme puanı ile Erzincan il birincisi, Anafen öğrencisi Celal Tayyip Ciminli SBS 490,536 yerleştirme puanı ile Erzincan 2'ncisi ve Muhammed Taha Karadağ da 481,447 yerleştirme puanı ile Erzincan 9'uncusu olmuştu. Başarılı öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'i makamında ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, "Başarı elbetteki sadece sayıyla, rakamla ölçülebilen bir kavram değildir. Ancak bize yansıyanı gördüğümüz kısmı da budur. Öğrencilerimiz yüksek puan alarak başarılı olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz ve gurur kaynaklarımızdır. Daha sonraki süreçte de bu başarılarının devam etmesini, ileride iyi üniversitelerde bu sefer il birincisi olarak, aynı zamanda Türkiye dereceleri ile kendisini tebrik edeceğimiz günlerde görmeyi bekliyoruz. Kendilerini tebrik ediyoruz ve aynı başarılarının gelecekte de devam etmesini istiyoruz." açıklamasında bulundu.

"BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

Erzincan Anafen Dershanesi Müdürü Mustafa Suşehirli de başarılarının tesadüf değil, uzun süreli planlı ve programlı çalışmalarının ürünü olduğunu söyledi. Suşehirli, "Erzincan'da ilk 10'da 3, ilk 50'de 19, ilk 100'de 42 öğrencimiz var. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim. Çocuklarını güvenerek bizlere teslim eden ailelerimizin güvenine layık olduğumuzdan dolayı sevinçli ve mutluyuz. Erzincan halkına Anafen Dershaneleri'ne göstermiş olduğu teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu. 
Editör: Doğu Gazetesi