Başbakan Binali Yıldırım’ın ziyaret programı hakkında konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci; “24 Haziran 2018’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimlerinde ülkemizin güçlü kalkınma hamlesine devam etmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.

AK Parti Erzincan 27.dönem Milletvekili Adaylarımız Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile çalmadık kapı sıkmadık el dokunmadık yürek bırakmamak adına seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzincan’da tüm ilçelerimizde ve merkezimizde esnaflarımızla vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Bizlere olan hoşgörüleri bizlere gurur verdi. Erzincan’da iki adayımızla 2-0 hedefimize olan inancımız daha çok güçlendi. AK Parti olarak her zaman milletimiz ne derse doğru odur ilkesi ile hareket ettik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, anaların duası oldu, gençlerin idolü oldu en önemlisi ülkemize sahip çıkan tüm mazlumların yanında olan bir dünya lideri oldu.

Türkiye’ye yeni bir çağ açan liderimizin öncülünde bu kutlu davada yer almaktan milletimiz için daima çalışmaktan hiç gocunmadık. Onun yol arkadaşı olan ülkemizin ve memleketimizin gururu, medarı iftiharımız Başbakanımız Binali Yıldırım, hemşehrileriyle buluşmak üzere memleketi Erzincan’a geliyor.

Bu topraklar da büyüyen yetişen bu memleketin havasını soluyan memleket sevdalısı Başbakanımız Binali Yıldırım’ı 13 Haziran Çarşamba günü Erzincan’da ağırlayacağız. Cumhuriyet Meydanında saat 18:00’da hemşehrilerine seslenecek olan Başbakanımızı karşılamaya tüm halkımızı davet ediyorum. Miting sonrası yine Başbakanımızın katılımlarıyla tüm hemşehrilerimiz ile iftar programında buluşacağız inşallah. Vakit Erzincan Vakti Vakit Türkiye Vakti sloganıyla başladığımız çalışmalarımızda bizlere güç kuvvet veren milletimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi