Erzincan Akyazı Beldesi’nde 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Belediye Başkanı Yasin Beydili ile 4 meclis üyesi bağlı bulundukları partilerinden istifa etti.

İstifalarını bu gün MHP il teşkilatına yazılı bir şekilde veren Belediye Başkanı Yasin Beydili ve meclis üyeleri, yollarına bir süre bağımsız bir şekilde devam edecekleri öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Beydili istifası ile ilgili açıklamasında; “30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile göreve geldiğim meclis üyesi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinden istifa edip, Belediye Başkanlığı görevime bir süre bağımsız olarak devam edeceğim. Beldemizin huzur, refah ve kalkınması için hedeflediğimiz projelerde başarıya ulaşmaya, sürdürülebilir Mahalli müşterekteki hizmetleri etkin ve verimli kullanmaya devam edeceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Akyazı halkı, bizlere gönül verenlerle birlikte 2011 yılı milletvekili genel seçimleri ile 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstermiş olduğu demokratik, özgür tercihini 7 Haziran’da yapılacak seçimde ülkemizi idare edeceğine inandığı kadrolara da desteğini sürdürecektir. Milliyetçi Hareket Parti’si ile herhangi bir sıkıntım olmayıp, seçime adım attığım ilk günden bu güne kadar emeği geçen, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi