Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır inşaatı devam eden adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Çakır, yeni adliye binasının tamamlanmasıyla modern bir binada adalet hizmetlerinin daha iyi yapılabileceğini ifade etti.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Sami Mollaoğulları ve Mehmet Şireci ile birlikte Karayolları Şefliği olarak hizmet veren alanda yapımı devam eden Adliye Sarayını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Çakır 2011 yılında Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla adalet sarayının temelinin atıldığını hatırlatarak; “İnşaatı devam eden binanın tamamlanmasıyla adalet hizmetlerinin daha iyi yapılabileceği ve daha iyi fiziki imkânlara sahip bir hizmet binasına kavuşacaktır. Yeni Adalet Sarayımız adalet hizmetlerinin sunumunda büyük bir ihtiyacı karşılayacaktır. Erzincan, Adalet Sarayı binasının tamamlanması ile kendisine yakışan bir binaya kavuşmuş olacaktır. Bizde Erzincan Belediyesi olarak adliye binamızın çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Bu amaçla bugün çalışmaları belediye başkan yardımcılarımızla yerinde inceliyoruz" dedi

Gerçekleşen ziyarette Erzincan Adliye Sarayı inşaat şefi Gökhan Elmas'ta başkan Çakır'a yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Kaynak: iha