Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, Birlik Vakfını ziyaret etti. Vakıf Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar, Yönetim Kurulu üyelerinden Levent Baydaş, Fevzi Sarıçiçek ve Metin Bektaş'ın hazır bulunduğu ziyarette; Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım Birlik Vakfı'nın Erzincan için hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.
         Ziyarette konuşan Başkan Sertadım, "Geçtiğimiz aylarda açılmasına rağmen yaptığı çalışmalar ile Erzincan için ne kadar önemli bir vakıf olduğunu gördüğümüz Birlik Vakfı'na bugün ziyarette bulunduk. Ziyaretimizin amacı hem hayırlı olsun ziyareti hemde Vakıf Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar hocamızın Profösör olmasını tebrik etmekti." dedi.
         Vakıf Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vakfın çalışmaları ile ilgili Başkan Sertadım'a bilgiler verip faaliyetlerine gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
         Ziyaretin anısına Başkan Sertadım tarafından Vakıf Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar'a Üzümlü Çarşı Merkezine ait 1950'li yıllarda çekilmiş bir fotoğraf hediye edildi. Ziyaret bir süre devam eden sohbetin ardından son buldu.
Editör: Doğu Gazetesi