Gelenek olduğu üzere, Belediye Başkanlığı Makamı bir süreliğine çocuklara teslim edildi.

23 Nisan Pazartesi günü saat 10.00 'da İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Güneş, Başpınar İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Tülay Kaya ve okul öğretmenlerinden Özlem Bilgiç nezaretindeki öğrenciler başkan Başsoy'u makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler, tüm çocuklar adına, Başkan Başsoy'a çiçek takdim ettiler.

Başkanlık makamında bir süre öğrencilerle sohbet eden Başsoy, daha sonra kendisini ziyaret eden öğrencilere hediyeler verdi.

Başpınar İlkokulu öğrencileri Hatice İrem Uzun, Yakup Efe Kondu, İbrahim Koyun ve Sudenaz Yıldız, başkan Başsoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Çocukların 23 Nisan Bayramını da kutlayan Başsoy, ülkemiz çocuklarının dünyanın en şanslı çocukları olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Millet hakimiyetinin ilan edildiği, cumhuriyetin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının üzerinde 98 yıl geçti. Bu büyük ve önemli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza armağan etmiştir. Bizler de 98 yıldır olduğu gibi bu bayramı çocuklarımızla birlikte kutluyoruz. Bu gün, bu makamlarda oturan yöneticiler olarak, yarınlarda bu makamları dolduracak olan çocuklarımızdan çok umutluyuz. Yarının büyük, gelişmiş ve modern Türkiye'sini sizler kuracaksınız.

Editör: Doğu Gazetesi