Gazeteci Yazar, Ve Doğu Gazetesi Başyazarı Şefik Aras’ın iki yıl önce yazdığı gerçekleşti. 11 Haziran 2014 tarihli Doğu Gazetesindeki yazısında “Başdanışman Geleceğin Başbakanı Olur mu?” başlığı ile yazdığı yazıda Binali Yıldırım ile ilgili düşünceleri bire bir gerçekleşti.
Şefik Aras’ın Keskin önsezisi ve yılların tecrübesi ile yazdığı yazısında Binali Yıldırım’ın Türkiye’deki önemli projelere imza attığını Türkiye’de karayollarında yaptığı çalışmalarla gidilemeyen yerleri gidilebilir hale getirdiğini belirterek haberleşmenin ve yolların kalkınmanın en önemli unsurlarından birisi olduğunu yazdı.
Yazısının bir bölümünde ise aynen şöyle dedi “ Başdanışman Binali Yıldırım Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildiğinde başbakanlığa getirilebilir mi? Sorusu aklımıza geliyor. Şayet sorumun cevabı olumlu olur , aklımızdan geçen gerçekleşirse, hiç şüphesiz ülkenin ve Erzincan’ın hayrına olur diye düşünüyoruz. “ diye yazmıştı.

OKUYUCULARIN TAKDİRİNİ TOPLADI

Şefik Aras’ın iki yıl kadar önce yazmış olduğu yazı ile öngördüğü Binalı Yıldırım’ın Başbakanlığı şüphesiz ki yazarı dikkatli bir şekilde takip eden okuyucularının dikkatini çekti. Şefik Aras’a bu konuda okuyucularından takdir telefonları geliyor.



Editör: Doğu Gazetesi