AK Parti İl Teşkilatı ile bir araya gelen Binali Yıldırım, AK Parti’nin Erzincan Adayları Dr.Talha Erol Durmaz ile Av. Serkan Bayram’ı Parti binasında yapılan programda teşkilat mensuplarına ve basın mensuplarına tanıttı.

Vinali Yıldırım  konuşmasında; “Aday Adaylığı sürecinde çeşitli kriterler sonrasında alınan kararın Milletimize ve Erzincan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Artık geçmişe bakmadan hedefe odaklanarak Erzincan’da 2 de 2 yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Adaylara tavsiyem çalınmadık kapı, görüşülmedik tek bir hemşehrimiz kalmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu süreçte adaylarımızın her zaman yanında olacağız. Adaylarımızla birlikte Erzincan’ın meselelerine var gücümüzle çözüm üreteceğiz” dedi.

Yıldırım adaylar ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında ise; “Buraya Sayın Sebahattin Karakelle’nin ağabeyinin vefat etmesi nedeniyle geldik. Kendilerine başsağlığı, ailesine sabır diliyorum. Erzincan çok zaman çok fazla sıkıntılar acılar çekti. Bu şehirden yetişen insan hangi görev ve sorumlulukta olursa olsun unutmaması gereken Erzincan gerçeğidir. Herkes Erzincan için bir yer ayırmalıdır çünkü bu bir görevdir. Biz kalıcı olabilmek için eserler oluşturmaya çalıştık bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarda bize gönül veren destek veren Erzincanlıların payı büyüktür bunu asla inkâr edemeyiz. AK Parti olarak 4. Seçimimize gidiyoruz. 7 Haziran seçimlerini inşallah en iyi şekilde tamamlayacağız. hedefimiz 2 de 2 yapmak amacımız gayemiz budur bunun için durmadan çalışacağız. Buraya taziye için geldik daha sonra yine geleceğiz. Seçim öncesi aday olmak için birçok arkadaşımız yarıştı ve hepsi birbirinden değerli arkadaşımız. Sonuç olarak Talha bey ve Serkan bey seçildi. Adaylara tavsiyem çalınmadık kapı, görüşülmedik tek bir hemşehrimiz kalmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu süreçte adaylarımızın her zaman yanında olacağız. Adaylarımızla birlikte Erzincan’ın meselelerine var gücümüzle çözüm üreteceğiz. Ben İzmir’e gidince ne hemşehrilerim beni unuttu ne de ben onları unuttum. Bu benim için en büyük güçtü ve en büyük avantajımdı. Bizde bunlardan dolayı güç aldık çalıştık çok şey başardık. Artık kaybedecek zamanımız yok. Daha hızlı hareket etmeliyiz ve daha hızlı kararlar alarak çalışmalarımızı sonuca ulaştırmalıyız. Biz projelerimizle kendimizden bahsettireceğiz bunu herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi