Spor Toto 3. Lig  2. Grup da mücadele verecek  temsilcimiz 24 Erzincanspor , Afyon’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarının sona ermesinin ardından Erzincan Vedat Çimen Tesislerinde antrenmanlara başladı.

24 Erzincanspor’un  Afyon  kampını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Kaya; “ 10 günlük kampın ardından sonra iki günlük iznin akabinde  arkadaşlarla buluştuk. Bu dönemde daha ziyade taktiksel ve hazırlık maçları ile on günlük kampı geçirdik. Oyuncularımızın son durumunu görme adına , oyuncularımızın hazırlık maçlarında gösterdikleri performans adına faydalı geçtiğini düşünüyorum.  Zaten genelde bütün takımlarında yaptığı bu.  Şimdi 3. Etapa başlıyoruz.  Artık müsabaka döneminin etabını yüzde yüz  taktiksel, tekniksel, çabukluk, çeviklik adına yapacağımız çalışmalarla lige  hazırlanacağız.  

Afyon kampında oyuncularımızın son durumunu görme adına  yaptığımız çalışmalarda şunu gördük ki, birçok oyuncuda doğru karar vermişiz. Bu buzu ziyadesiyle memnun etti.  Birkaç oyuncuda sadece beklediğimizin altında bir performans gördük. Ama bunun ağır çalışmalar akabinde , kuvvet çalışmalarıyla vücudun göstermiş olduğu bir refleks olarak düşünüyorum. Yapacağımız bir dizi çalışmalardan sonra onlarda  normale dönüp bizim  bildiğimiz oyuncular  kıvamına geleceklerini düşünüyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi