Haziran ayının ortalarında temeli atılan alışveriş merkezi inşaatı hızla yükselmeye başladı.  Çalışmaları devam eden alışveriş merkezi satış yapan çiftçileri rahatlatacak. Çiftçiler ise inşaatın sona ermesini beklerken yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Erzincan Belediyesi, Gençlik Parkı'nı yenileme çalışmaları devam ediyor. Erzincan Belediyesi tarafından şehir merkezi genelinde yapılan yenileme çalışmalarına Gençlik Parkı'nı da ekledi. İnşaat çalışmaları sırasında ağaçların hasar görmemesine özen gösteren Erzincan Belediyesi ekipleri, park içerisinde yer alan ağaçların tamamına titizlikle korumaya çalışıyor.
 
Özellikle Erzincan'ın en ilgi gören, gelenlerin neredeyse buluşma mekânı olan parka yeni bir çehre kazandırılacak. Erzincan'da gençlerin gözde parkında çalışmaların hızla devam ettiği belirtiliyor. Vatandaşlar yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getirirken, bir an evvel çalışmaların tamamlanmasını ve parklarına kavuşmayı beklediklerini ifade ediyorlar. 
Editör: Doğu Gazetesi