Sürücüleri tedbirsiz biçimde yola çıkmamaları konusunda ikaz eden Limon, yollarda kış şartları göz önünde bulundurularak gerekli tedbirlerin alınması halinde trafik kazalarının engelleneceğini söyledi. Limon, "Kış mevsimindeki ağır hava şartları, sürücülerin görüş mesafesini kısaltmakta, bunun sonucunda da ciddi kazalar meydana gelmektedir. Bu kazaların önüne geçilebilmesi adına sürücülerimiz tedbirli olmalıdır" şeklinde konuştu. 
 Limon, sürücülerin ve yolcuların can ve mal güvenliğinin korunması, huzur ve güven içinde yolculuk edebilmeleri için alınması gereken tedbirleri ise şu şekilde sıraladı: 
''Hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlali gibi, trafik kazalarında büyük rol oynayan kural dışı davranışlarda kesinlikle bulunulmamalı. Sürücüler ve araçtaki diğer yolcular mutlaka emniyet kemeri takmalı. Şehirlerarası taşımacılık yapan sürücülerin araçlarında mutlaka zincir, çekme halatı ve takoz gibi aletleri bulundurmaları gerekir. Mecbur kalınmadıkça olumsuz hava ve yol şartlarında özel araçlar trafiğe çıkarılmamalı.” Dedi.
Editör: Doğu Gazetesi