Son olarak 2 Temmuz Çarşamba günü Teravih namazından sonra Mengüceli Mahallesi Melikgazi Cami cemaatiyle bir araya gelen Başkan Başsoy’a Belediye Başkan yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.
Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri dinlediklerini ifade eden Başkan Başsoy, Cami buluşmalarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti.
Başkan Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü “Büyük bir özlemle ve sevinçle karşıladığımız evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri çok feyizli ve bereketli olan Ramazan ayına kavuşturan
 Yüce Allah’a binlerce kez hamd, O’nun sevgililer sevgilisi Hz. Muhammed (s.a.v)’e binlerce kez selam olsun. Ramazan ayının ülkemize ve tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşayacağız. Yapılan her iyilik önceki aylara göre daha bereketli olacak. Bu fırsatı hep birlikte layıkıyla değerlendirelim. Ramazan ayını hep birlikte güzelliklerle geçirelim” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi