Türkiye’de ‘Wabis Usta Eğitim Semineri’de düzenliyor. Ürün tanıtımı ve montaj teknikleri eğitimlerini kapsayan bu seminerler ile çatı ustalarına ürünlerin uygulamalı anlatımının yanı sıra ustaların sıklıkla karşılaştıkları sorunlara uygun çözümler anlatıldı.

Firmanın Seminer Eğitimcisi Mesut Taştan; ‘’Amacımız çatı yardımcı malzemelerinin tanıtımı olan seminerler düzenliyoruz. Çatı malzemelerinin nasıl kullanılması gerektiğini ustalara uygulamalı gösteriyoruz. Hem kalite hem ekonomi açısından uygun standart yakalanmasıdır amacımız., aynı zamanda hem tüketici hem de ustalara sağlamaya amaçlıyoruz.’’açıklamasında bulundu.

Daha iyi işçilikle daha iyi çatı izolasyonu yapabilmek adına bu semineri düzenlendiğini belirten DOĞUSAN Genel Müdürü Sezgin Polat ; ‘’ Uygulama anında bazı problemlerle karşılaşılıyor. Bunlar işçilik iyi yapılmazsa, çatı altı izolasyon iyi yapılmazsa bir takım sorunlar yaşanır bu sorunları gidermek adına gelen firmanın yetkilileriyle burada Çatı Altı Örtüsü Semineri düzenlemek istedik. Çünkü bu çok önemli bir sorun.’’ Dedi.

Ardından çatı ustalarına kurulan çatı maketi üzerinde uygulamalı olarak ürün tanıtımı ve montaj teknikleri eğitimi verildi.

 

 

 

Editör: Doğu Gazetesi