Çetin, "Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, aciz ve yardıma muhtaç insanlara yardımı, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine görev edinen Türk Polis Teşkilatının 169. yıldönümünü kutluyorum" dedi.
          Çetin, diğer merkezlere örnek Şanlıurfa'nın da huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, emniyet teşkilatının üzerine düşen tüm sorumlulukları özverili görev anlayışıyla yerine getirdiğini ve Emniyet Teşkilatı’nın aynı inanç ve özveriyle görevini sürdürdüğüne de kaydetti. Çetin, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Bu duygu ve düşüncelerle, 169. kuruluş yıldönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet ve gazilerimizi şükran diliyorum. Ayrıca, halen görevlerini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına ve emeklilere aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.  
Editör: Doğu Gazetesi