Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü personeli basın ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, Erzincan’da kentsel dönüşümü tamamlamak, sürdürülebilir çevre ve yaşanabilir yerleşmeler sağlamak, korumak ve marka kentler oluşturmak üzere çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gökhan Aydemir, yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair İmar, çevre, yapı ve yapım mevzuatı hazırlayarak, uygulamaları izlemek ve denetlemek, depreme karşı dayanıksız yapılar ile İmar mevzuatına, plan, proje ve eklerine aykırı yapıların ve bunların bulunduğu alanların dönüşüm projelerini ve uygulamalarını yapmak veya yaptırmak gibi buna benzer bir çok görevlerinin olduğunu ve bunları mevzuata uygun olarak yaptıklarını ifade ederek, Erzincan için en iyisini kayıtsız şartsız yerine getireceklerini söyledi.

Gökhan Aydemir konuşmasının devamında; “En başından beri hedefimiz burada bir aile ortamında çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve çalışan arkadaşlarımızın görevlerini en verimli ve hızlı şekilde gerçekleştirerek sonrasında başarılardan birlikte gurur duymalarını sağlamak.
“Hizmet sektöründe başarı olabilmek için tüm kurum personeli olarak çalışmaktayız. Bu da hepimizin özverili ve disiplinli çalışması sayesinde gerçekleşecektir. Benim birinci görevim gerçeği tanımlama, son görevim ise teşekkür etmektir” dedi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ise Gökhan Aydemir ve ekibine memnuniyet dileklerini ileterek, kurumlar ile gazeteciler cemiyeti arasında sarsılmaz bir bağ olduğunu, bundan sonra ki süreçte bu bağları daha da kuvvetlendirme adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi ve tüm gazeteciler adına teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen toplantıya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, Müdür Yrd. Selçuk Aydın, Proje Şube Müdürü. Orhan Karakaya, Yapı Denetim Şube Müdürü Ahmet Çetin, Kentsel Dönş. Müdürü Emrah Kaya, Sosyal İşler Şube Müdürü Cengiz Aktepe, İmar Plan Şube Müdürü Seçkin Savtekin, Basın Yayın Sorumlusu Ömer Akyürek ile Erzincan’ın Yerel ve Ulusal Basın mensupları katıldı.

Düzenlenen program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Editör: Doğu Gazetesi