Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili adayları Ayhan Doğan ve Tuğrul Yıldırım, beraberinde Milletvekili Aday Adayları, CHP Erzincan Merkez İlçe Başkanı Mesut Sağır, Belediye Başkanları, CHP İl, İlçe, Kadın Kolları, Disiplin Kurulu, Gençlik Kolları üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri’nin katılımı ile 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Seçimleri ile ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

Şehir Merkezi, Mahalleler, Beldeler, İlçeler ve Köylerde seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayları vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılacak olan seçimde vatandaşlardan destek istiyorlar.

Erzincan Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Tuğrul Yıldırım Yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “ Çalışmalarımıza başladık halkın yoğun bir ilgisi var bize karşı, ilgi ile karşılıyorlar. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz onlara projelerimiz ile ilgili bilgiler veriyoruz, zaten çoğuda bizi medyadan takip ediyor, yeni bir değişimin peşinde halkımız hep birlikte güzel bir gelecek için yola çıktık inşallah hayırlısı olacak” dedi.

CHP Erzincan Milletvekili adayı Ayhan Doğan ise yaptığı açıklamasında; “ Partililerimizle Erzincan’da esnafların sorunlarını dinliyoruz, çözüm noktalarında partimizin bildirgesi konusunda halkımızı bilgilendiriyoruz. Gördüğümüz şu, insanlarımız artık mevcut iktidardan bıkma noktasına gelmişler. Erzincan’da birlik ve beraberliğimizi sağlayacağımızı biliyorlar bu konuda insanların duyarlı olduğunu görüyoruz. 24 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisinin ve Muharrem İnce’nin seçimi kazanacaklarına olan inancımız tamdır. Çünkü Türkiye’nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi