Vali Arslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Acısı ve tatlısı, sevinci ve hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ilimiz ve ülkemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2018 yılını hep birlikte karşılamanın heyecanını yaşıyoruz.

İlimizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve muhtarlarımız ile koordinasyon içinde eğitimden sağlığa, sanayiden turizme, tarım ve hayvancılıktan altyapıya, ulaşıma kadar pek çok alanda önemli çalışmaların yapıldığı bir yılı geride bıraktık. 2018 yılında da hep birlikte daha güzel bir Erzincan için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2018 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Millet olarak amacımız; bin yıldır bizlere yurt olmuş bu cennet vatan toprakları üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde el ele, omuz omuza verip, huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve ilimizi her alanda hak ettiği noktaya taşımaktır. Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir şehir ve ülke bırakmanın gayreti ve çalışması içerisinde olmalıyız.

Dünyamızın birçok yerinde ve özellikle de gönül coğrafyamızda devam etmekte olan savaştan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya hepimizin ortak özlemidir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, tüm vatandaşlarımıza ve bütün insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarımın, özel sektör çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın ve tüm Erzincanlı hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi