Muhammet Demir değerlendirmesinde şunlara yer verdi; “Ülkemizin sektörel bazda en büyük kuruluşu olan Türk Telekom spora ve sporcuya verdiği desteklerle de bu alanda da büyüklüğünü göstermektedir. Bu bakımdan Türk Telekom, “Türk Sporunun En Büyük Taraftarı” sloganıyla binlerce sporcunun yetişmesine ve uluslararası sürdürülebilir başarılar elde etmelerine zemin hazırlıyor.

Asıl kaynağı insan olan iletişim sektörünün lider kuruluşu olarak, yalnızca faaliyet alanımızda yaptığımız yatırımlarla değil spor ve sporcularımıza yaptığımız yatırım ve kattığımız değerle de öne çıkıyoruz.

Yurt genelinde 28 branşta faaliyet gösteren 46 spor kulübümüzde 5 bine yakın sporcumuz bulunuyor. Bu sporcularımızın bizleri gururlandıran başarılarına yenilerini eklemeleri ve başarı çıtasını yükseltmeleri için gerekli olan desteği sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz.

Türk Telekom olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bir teknoloji ve iletişim şirketi olmanın ötesinde spora ve sporcuya katkı sunmayı misyon edinmiş bir şirket olarak adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz.

Milli olmuş sporcularımızın elde ettiği başarılar bu kapsamda gelecekte gerçekleştirmeyi amaçladığımız sürdürülebilir başarıların teminatıdır. Hedefimiz, kulüplerimizden yetişen sporcularımızın milli takımlara hizmet ederek sürdürülebilir ve uluslararası başarılar kazanmalarına öncülük etmektir.

Türkiye’nin En Değerli Markası ve Türk Sporunun En Büyük taraftarı olan Türk Telekom; sektörel liderliğini ve sportif alandaki desteğini de sürdürecektir. Spora sevgiyle bağlı çalışanlarımızın ve başarılı sporcularımızın sağladığı enerjiyle sürdürülebilir başarılar için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Bu doğrultuda;

Erzincan Türk Telekom Spor kulübü badminton branşı gerek yurt içinde gerekse yurtdışında aldıkları sonuçlarla ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor ve her geçen gün Başarıları artarak devam eden milli badmintoncularımız Başarılarını Yurtdışındaki turnuvalar da da devam ettiriyorlar.

Temmuz ayı içerisinde Ankara’da yapılan TURKEY JUNİOR İNTERNATİONAL 2015 Turnuvasına 8 ülkeden toplamda 208 sporcu katılmıştır.

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü  12 sporcusuyla turnuvaya katılmış, 13 - 15 ve 19 yaş grubunda sporcularımız 4 ‘ü altın,madalya olmak üzere toplamda 10 madalyayla dönmüşlerdir.

 17-30 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ankara’da yapılan  51 il, 180 Kulüp ve 700 sporcunun katıldığı U 17 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü 940 puan toplayarak takım halinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ferdi müsabakalar sonucunda ise kulübümüz 5 ‘i altın olmak üzere, toplamda 11 madalya almıştır.

Son olarak Yapılan milli takım seçmeleri sonucu 10-12 Ağustos 2015 tarihlerinde Akdeniz ülkelerinin katılacağı Akdeniz Kupası'nda ülkemizi temsil edecekler 10 kişiden oluşan Milli Takımı'n 5 sporcusunun Erzincan Türk Telekom Sporcusu olması kulübümüz ve ilimiz adına sevindiricidir.

Erzincan  Türk Telekom Spor Kulübü olarak Badminton sporuna sağladığımız  destek ile sporcularımızın Avrupa da başarılı olacaklarınıumut ediyor ve  Bu sorumluluğu taşıdığımızı ifade etmek istiyorum ,

Uluslar arası turnuvalar,  Balkan Şampiyonaları ve Türkiye şampiyonalarında derece yapan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.

Bu vesileyle ilimizdeki tüm  basın ve yayın organlarına  Spora ve Kulübümüz Sporcularının başarılarına verdiği destek ve değer için Teşekkür ediyorum.

Editör: Doğu Gazetesi