Ak Parti İl teşkilatının kurucularından olan Erzincanlı işadamı Hamit Sezer, “Tecrübe ve birikimlerimi Demirkent’e hizmet için, Demirkent halkının geleceği için kullanmak istiyorum” dedi. Siyasi ve ticaret tecrübesi ile Demirkent’in sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenlerden olduğunu söyleyen Hamit Sezer, bir çok alanda önemli projelere sahip olduğunu vurgulayarak ekibi ile birlikte hizmete hazır olduklarını İfade etti.
            Seçim sürecinin hayırlı olması dilekleri ile konuşmasını sürdüren Sezer; “1992 yılında belediye olan Demirkent, adına yakışır imar, sosyal tesisler, çevre düzenlemesi, düğün salonu, toplu konut ve kentsel dönüşüm gibi temel hizmetlerden yoksun kaldı. Ekibim ile birlikte bu hizmetlere talibim. Bu projeleri uygulamak ve beldemizin sorunlarını en kısa sürede çözmek, çocuklarımızın geleceği için örnek alan değil, örnek olacak bir Demirkent için halkla el ele bir yönetim anlayışı ile hizmet aşkıyla yola çıktık. Biz sizi hiçbir zaman aldatmadık, kandırmadık oyalamadık. Her zaman dik durduk, doğru söyledik, düz yürüdük yürümeye de devam edeceğiz. Örnek alan değil, örnek alınan bir Demirkent için uygulanabilir önemli projelerimle adayım. Bunlar; belde sakinleri ile aylık halk toplantıları yapacağız. Beldemizde çalışmayan altyapıları yeniden ele alacağız. Çevre düzenlemeleri, yaya yürüyüş yolları, tretuvar çalışmaları yapacağız. Halen beldemizin problemi olan imar sorununu çözeceğiz. Ana yollarda genişletme çalışmaları yapacağız. Beldemizin en önemli sorunlarından olan, düğün salonu, çocuk oyun alınları, misafirhane, gençlik merkezleri, kütüphane gibi bir çok sosyal tesis ve spor salonları yapacağız. Yaşlılara yönelik sosyal projeler üreteceğiz. Yine beldemizin en büyük sorunlarından birisi olan Toplu Konut, kentsel dönüşüm projelerini uygulamaya geçireceğiz. Beldemizin kalkınması ve hareketlenmesi için ticari alanlar oluşturacağız. Mahallelerimizin ihtiyacı olan muhtarlık binaları inşa edeceğiz. Sizleri bu düşünce ve projelerimizi birlikte yapmaya davet ediyorum.
          Belediyeciliğin ana temelleri inşaat hizmetlerinden başlar. Biz de yaklaşık 25 yıllık deneyim ve birikimlerimizle Demirkent için yola çıktık. Demirkent’i bölgemizde en yaşanabilir belde haline getireceğiz. Bu düşünce ve hayallerinizi birlikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum. Demirkentli kardeşlerimi ayrım yapmadan bu hizmet kervanına desteğe davet ediyorum, Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağız olmak için kararlılıkla çalışarak zafere ulaşacağız. Ne mutlu Türk Milletine ki; Recep Tayyip Erdoğan gibi bir başbakanımız var. Sayın Binali Yıldırım gibi çalışkan dürüst ve Türkiye’nin gururu olan bir bakanımız ve Sebahattin Karakelle gibi çok değerli azimli, çalışkan bir milletvekilimiz var. Bu ülkemizi yöneten değerli büyüklerimiz sayesinde onlardan aldığımız güç ve siyasi tecrübe ile Demirkent Beldemizi layık olduğu noktaya taşıyacağız. Allahın izni ile sizleri mahçup etmeyeceğiz. Ekibim ve şahsım adına belde halkımızın desteğini bekliyor, hürmet ederek saygı ve selamlarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun Hamit Sezer…
HAMİT SEZER KİMDİR?
1962 yılında Erzincan merkeze bağlı Demirkent Beldesi’nde doğdu. İlk orta ve Lise öğrenimini Erzincan’da tamamladı. Evli ve 5 çocuk basıdır.
            25 yıldır Müteahhitlik yapan Hamit Sezer, halen Sezer İnşaat ismi ile faaliyetini sürdürmektedir.
Erzincan ve Demirkent Belediyesinde toplam 3 dönem belediye meclis üyeliği yaptı. Belediye Başkan vekilliği ve çeşitli komisyonlarda görev aldı. Başbakan Sayın RecepTayyip Erdoğan’ın 2001 yılında kurmuş oluğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Erzincan’da kurucu üyesi olarak görev aldı. Demirkent Belde Teşkilatının kuruculuğunu ve uzun süre başkanlığını yaptı. İstanbul, Ankara gibi Türkiye’nin büyük illerinin yanı sıra Erzincan’da da önemli projelere imza atan Hamit Sezer, Erzincan’ın en prestijli sitelerinden olan Sezer Kent’i kurdu.  
Editör: Doğu Gazetesi