Anagold 24 Erzincanspor, deplasmanda karşılaştığı Kırıkhanspor’u Atilla Aybars Garhan’ın attığı gol ile 1-0 mağlup etti.

Kırıkhan İlçe stadında oynanan maça hızlı başlayan Erzincanspor, 16. dakikada Atilla Aybars Garhan ile 1-0 öne geçti. İlk yarını ilerleyen dakikalarında her iki takımında karşılıklı atakları sonuçsuz kalınca karşılaşmanın ilk yarını 1-0 Erzincanspor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da her iki takımda geliştirdiği atakları gole çeviremeyince maçı temsilcimiz Erzincanspor 1-0 kazanarak çok önemli bir 3 puan alıp puanını 7’ye çıkardı. Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Teknik Direktör Mehmet Kaya, yönetiminde mücadele eden Erzincanspor, ligde iki galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle 7 puanla 8. sırada yer alıyor. Erzincan ekibi attığı 6 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Grupta 11 puanlı Turgutluspor lider durumda yer alırken son sırda ise -2 puanı bulunan Kayseri Erciyespor bulunuyor.

KUPADA RAKİP AKHİSAR

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü tur maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapıldı.24 Erzincanspor kupada Teleset Mobilya Akhisar spor ile eşleşti. Anagold 24 Erzincanspor müsabakayı deplasmanda oynayacak
 

Editör: Doğu Gazetesi